top of page
srf_008.jpg

Deelnemers aan het
woord

“De workshops hebben me opnieuw in contact gebracht met mijn lichaam. Ik voelde de beweging van angst en verkramping naar meer vrijheid en vertrouwen. Ik heb genoten van te luisteren naar de wijsheid van mijn lichaam en van helemaal op te gaan in het bewegen. Licht, speels, verdiepend. Helend en ook heel plezant!” 

"Het was een geweldige ervaring voor mij. Ik kon mijn eigen proces dansen, een doorleefde creatie ervaren en in diepe verbinding gaan. Dit is een vorm die voor mij, iemand die zich al haar hele leven uitdrukt via dans maar dit constant vergeet, heel goed werkt. Ik vond je facilitatie licht en diep tegelijk, open en uitnodigend. Het creëerde een veld waar ik direct in kon stappen. Dankjewel daarvoor. Ik heb er veel aan gehad."

"Ik heb ervan genoten en vond het zalig om zo dicht bij mezelf te kunnen blijven in de nabijheid van de anderen. Je doet dat heel fijn! Mijn oogst van die dag was een gevoel van ‘Ik beweeg voor mezelf, lekker dicht bij mezelf en vanuit mezelf. Los van de (mening van) anderen en toch in visuele verbinding'. Heerlijk!"

"Mijn oogst was: het voelen van de vrijheid om gewoon te mogen zijn en bewegen hoe dat voor mijn lijf goed voelt… en anderzijds de ongelooflijke speelsheid en energie die er is wanneer we dit werk doen! Ikzelf werk enorm met beweging (yoga, dans, movement meditation, ...).

The body knows effectively!!!! :-)"

“Erik en ik hebben zowel de inhoud als jouw manier van begeleiden enorm geapprecieerd! Het was niet ‘ik die mijn lijf beweegt’, dan wel ‘mijn lijf dat mij meeneemt in de beweging’. Een zalige ervaring! Dankbaar voor de mooie structuren, die het contact met mijn partner zeer snel tot een diepere laag bracht. You rock!” 

"Ik heb er zo ontzettend van genoten, amai! Maandag was ik nog aan het flowen. Ik ging lopen maar heb 6km gedanst in de plaats. Wat een levensvreugde kwam er vrij!!! Laat me weten als je een meerdaagse geeft; als het praktisch lukt, ga ik mee."

Documentaires

Documentaires

Sfeerbeelden

bottom of page