top of page

za 24 jun

|

Living Lei

Play Move Dance-dagworkshop

In samenwerking met Groei in Verbinding organiseert Move2Create op zaterdag 24 juni 2023 een Play Move Dance-dagworkshop 'The story of your body' in Leuven. Een ideale dag voor iedereen die houdt van bewegen en die een volgende stap wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Play Move Dance-dagworkshop
Play Move Dance-dagworkshop

Tijd en locatie

24 jun 2023, 09:00 – 17:00

Living Lei, Leuven, België

Over deze workshop

Tijdens deze creatieve verdiepingsdag ga je samen met de andere deelnemers op persoonlijk onderzoek met je lichaam als wegwijzer. Door middel van laagdrempelige bewegingsopdrachten ontdek je hoe jouw lichaam beweegt, welk verhaal jouw lichaam tot leven brengt en hoe je samen met anderen kan creëren. 

Doorheen de dag proef je van diverse creatieve opdrachten waardoor je meer energie, vreugde & flow in je lichaam ervaart. Deze workshop stelt je in staat om jezelf (opnieuw) te verbinden met je lichamelijke wijsheid, speelsheid & levendigheid en contact te leggen met anderen op jouw authentieke manier. Door ruimte te laten voor het ‘niet weten’ en je over te geven aan het moment, kom je in contact met je eigen creatieve kracht. Vanuit het doen kom je in contact met je innerlijke (denk- & gevoels)wereld. Je wordt je bewust van jouw eigen lichaamssignalen en krijgt inzicht in je eigen manier van denken, voelen & handelen. 

Het spelen, bewegen, dansen, experimenteren en creëren geven je inzicht in je eigen unieke manier van expressie en bieden je de mogelijkheid je innerlijke verhaal naar buiten te brengen. De focus wordt daarbij gelegd op jouw persoonlijke beleving en je innerlijk dansproces. 

Er zullen zowel individuele als partner- en groepsexploraties zijn. Telkens wordt er ruimte gemaakt voor reflectie, ervaringsuitwisseling en dialoog.

Quotes van eerdere deelnemers:

"Voor iemand als ik die zo vaak in haar hoofd zit was deze workshop een uitnodiging voor een keer mijn lijf te laten vertellen wat er speelt. Heel bevrijdend om de 'stillere' deeltjes in mij aandacht en ruimte te mogen geven."

"Stephan zorgt voor een heerlijke mix van veiligheid, humor, spel, inspiratie en expertise. Hij staat er als danser, trainer, coach en begeleidt de deelnemers met oprechte aandacht. Heel dankbaar voor deze ervaring."

"Ik heb nog meer beseft dat ik meer uit mijn hoofd moet komen en luisteren naar mijn lijf. Because the body knows! For sure! Gewoon doen en go with the flow! Ik heb er ongelooflijk veel deugd van gehad."

"Je gelooft het nooit als je niet zelf eerst eens deelneemt."

VOOR WIE?

Deze dag gaat over contact maken met jouw authenticiteit en eigen creativiteit, niet om het uitvoeren van de perfecte dans. Het draait dus helemaal niet om perfectie, maar om de beleving. Iedereen met een lijf kan meedoen.

De workshop staat helemaal in teken van zelfzorg, verbinding & vitaliteit. Een ideale dag voor iedereen die houdt van bewegen en die een volgende stap wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Je bent van harte welkom om mee op ontdekking te gaan.

PRAKTISCH

  • Deze training gaat door in Living Lei, Lei 15, 3000 Leuven.
  • Lunch, koffie, thee en water wordt voorzien. Doe zeker comfortabele kleren aan zodat je vrij kan bewegen.
  • Je brengt best eigen waterfles mee en zeker iets om te schrijven of te tekenen (notitieblok + schrijfgerief/tekengerief).

MEER INFO & INSCHRIJVEN: via PlayMoveDance@LivingLei

Deel dit evenement

bottom of page