top of page

Het tijdstip wordt later bepaald.

|

Leuven, België

Play Move Dance-dagworkshop: The story of your body

Tijdens deze creatieve verdiepingsdag ga je op persoonlijk onderzoek samen met anderen en met je lichaam als wegwijzer. Door middel van laagdrempelige bewegingsopdrachten ontdek je hoe jouw lichaam beweegt, welk verhaal jouw lichaam tot leven brengt en hoe je samen met anderen kan creëren.

Play Move Dance-dagworkshop: The story of your body
Play Move Dance-dagworkshop: The story of your body

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald.

Leuven, België

Over deze workshop

Doorheen de dag proef je van eenvoudige creatieve opdrachten waardoor je (nog) meer energie, vreugde & flow in je lichaam ervaart. Deze activerende sessie stelt je in staat om jezelf (opnieuw) te verbinden met je lichamelijke wijsheid, speelsheid & levendigheid en contact te leggen met anderen op jouw authentieke manier. Door ruimte te laten voor het ‘niet weten’ en je over te geven aan het moment, kom je in contact met je eigen creatieve kracht. Vanuit het doen kom je in contact met je innerlijke (denk- & gevoels)wereld. Je wordt je bewust van jouw eigen lichaamssignalen en krijgt inzicht in je eigen manier van denken, voelen & handelen. Je bent van harte welkom om mee op ontdekking te gaan.

Het spelen, bewegen, dansen, experimenteren en creëren geven je inzicht in je eigen unieke manier van expressie en bieden je de mogelijkheid je innerlijke verhaal naar buiten te brengen. De focus wordt daarbij gelegd op jouw persoonlijke beleving en je innerlijk dansproces. 

Er zullen zowel individuele als partner- en groepsexploraties zijn. Telkens wordt er ruimte gemaakt voor reflectie, ervaringsuitwisseling en dialoog.

Deze workshopdag wordt begeleid door Stephan Marchant, docent dans- & bewegingstherapie, creatief-procesbegeleider en bezieler van Move2Create.

VOOR WIE?

Deze dag gaat over contact maken met jouw authenticiteit en eigen creativiteit, niet om het uitvoeren van de perfecte dans. Het draait dus helemaal niet om perfectie, maar om de beleving. Iedereen met een lijf kan meedoen.

Een ideale dag voor iedereen die houdt van bewegen en die een volgende stap wil zetten in zijn of haar  persoonlijke ontwikkeling.

Deel dit evenement

bottom of page