top of page

Te gast bij de podcast Creatiedrift

Bijgewerkt op: 18 apr.Een tijdje geleden had ik het genoegen om deel te nemen aan de Creatiedrift-podcast van Ruben Stelli. Creatiedrift is een podcast-serie met creatieve makers, doeners en denkers. Ik ging met Ruben in gesprek over mijn invulling van creatiedrift en de manier waarop ik creatie(ve) processen benader. Deze aflevering kreeg de titel Kom in beweging en ontdek wat je wilt maken.

Het werd een heerlijk gesprek over de kracht van dans & beweging, het luisteren naar je lichaam, het belang van nieuwsgierigheid, de schoonheid van het proces, het ontdekken van mijn persoonlijke passie, het ontpellen van de ajuin én de Spice Girls.


Daarnaast doen we zelf ook een dansje in deze podcast!


Op het einde deel ik 2 van mijn favoriete quotes over dit topic.


Je kan de aflevering nu beluisteren op creatiedrift - aflevering 23. Neem gerust een kop koffie of ga met deze podcast op wandel. Ik hoop in ieder geval dat het jou kan inspireren.

Oh ja, en beluister zeker ook de andere afleveringen van de podcast want het is de moeite!- 25 november 2020 -


Benieuwd naar mijn aanbod? Neem een kijkje op mijn website.


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page