top of page

De start van mijn boek

Bijgewerkt op: 18 okt. 2023Ja, het is zover: ik ben gestart met het schrijven van mijn boek!! Ik kan het nog steeds niet geloven. Allereerst ongelooflijk dank aan iedereen die me zo steunt met dit crazy idee. Iedereen aan wie ik mijn droom vertel van het uitbrengen van een eigen boek is zo enthousiast en dat doet me echt deugd. Dankjewel!


Ik ben dus effectief begonnen met het boek. Wat is er reeds klaar: de inhoudstafel en de achterflap! Door het schrijven van mijn inhoudstafel heb ik het idee dat ik ineens ook mijn hele boek moest schrijven, want het daagde me uit om echt scherp te stellen wat het verhaal van mijn boek nu effectief is. Hieronder alvast een preview van de achterflap. :-)

Dit boek is voor iedereen die dans, beweging en spel wil inzetten voor menselijke groei en ontwikkeling. Het nodigt je uit om tijd te nemen voor verstilling, verdieping en verwondering. Het is voor alle professionals die zich willen verdiepen in lichaamsgericht werken en meer willen weten over het inzetten van dansante, creatieve & expressieve methodieken daarbij. Zo ontdek je hoe je mensen zowel fysiek, mentaal als sociaal kan versterken.

Het is heel erg spannend allemaal: de eerste stapjes in het schrijfproces, het uitzoeken van wat ik nu écht wil vertellen en de gesprekken met een mogelijke uitgeverij. Maar ik geniet van elke stap van het proces. To be continued dus!- 22 februari 2023 -


Benieuwd naar mijn aanbod? Neem een kijkje op mijn website.


227 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page