top of page

Inner Development Goals Summit 2022

Bijgewerkt op: 22 jul. 2022We maken momenteel gruwelijke dagen door - er is opnieuw oorlog in Europa. We zijn boos, teleurgesteld en bang. Deze oorlog treft ons allemaal, maar het zijn de mensen van Oekraïne die deze strijd voor democratie voeren. De oorlog is ook verwoestend voor het Russische volk dat deze oorlog nooit heeft gewild. Ze worden gecensureerd, het zwijgen opgelegd en gearresteerd wanneer ze hun afkeuring uiten.


Het wordt duidelijk dat we meer ontwikkelde manieren nodig hebben om met de wereld om ons heen te communiceren. De Inner Development Goals geven ons tools die ons helpen om onze uitdagingen aan te gaan en positieve, niet-confronterende paden voorwaarts te vinden. Op dit moment voelen de IDG's van innerlijk kompas, compassie, verbondenheid, moed, gebruik van kritisch denken en een langetermijnoriëntatie belangrijker dan ooit.Op 29 april 2022 vindt de Inner Development Goals Summit plaats. Dit hybride evenement biedt inspiratie van toonaangevende experts zoals Amy Edmonson, Simon Anholt, Renée Lertzman, Divine Ndhlukula, Daniel Siegel, María del Pilar, Robert Kegan, Jennifer Garvey Berger, Otto Scharmer en nog veel meer. Alle info vind je op IDG summit 2022.


Het doel van de Inner Development Goals is om de wereld beter te laten werken. Om te leiden tot een doelgerichter, duurzamer en productiever leven - voor ons allemaal. Ik ben blij om deel uit te maken van deze beweging. Misschien jij ook?- 26 februari 2022 -


Benieuwd naar mijn aanbod? Neem een kijkje op mijn website.


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page