top of page

Maak kennis met de vernieuwde opleiding Danstherapie

Bijgewerkt op: 18 okt. 2023De 4-jarige opleiding Danstherapie van Agape Belgium gaat weer van start in februari 2023. Deze opleiding onderging een hele metamorfose en zal nu voor het eerst in deze vorm doorgaan. De eerste jaargang werd gestart in 2005 en ondertussen hebben wij binnen deze opleiding al meer dan 300 studenten mogen begeleiden. Ik ben heel blij dat ik hier vanuit Creatieve Processen mijn steentje aan mag bijdragen.


Als ex-student van deze opleiding en intussen dus als docent hierin, mocht ik ook mijn verhaal doen in een aflevering van de reeks Docent in de kijker. Ik vertel er met plezier hoe de opleiding mijn passie voor dit vak aanwakkerde en hoe ik van daaruit Move2Create ben opgestart. Van harte welkom om mijn pad van de dans verder te ontdekken.


In de opleidingenspecial van Dansmagazine kan je alles lezen over de vernieuwde aanpak en wat deze opleiding zo bijzonder maakt. Je vindt er eveneens een QR-code zodat je meteen de nieuwe brochure kan downloaden.- 10 november 2022 -


Benieuwd naar mijn aanbod? Neem een kijkje op mijn website.


215 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page