top of page

Stil je speelhonger

Bijgewerkt op: 22 jul. 2022Wat ben ik bijzonder trots en blij op mijn column Stil je speelhonger in het Nederlandse Tijdschrift voor Vaktherapie van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Mijn allereerste column ooit!


Deze editie van het tijdschrift gaat over Spel(en) in Vaktherapie en daar draag ik met plezier aan bij. Ik ben heel dankbaar dat ik hiermee het belang van playfulness mee onder de aandacht kan brengen. Vooral in deze tijden denk ik dat playfulness een ware ‘life skill’ is.

“Het is een kracht die je in staat stelt om de dingen die je heel serieus neemt om te zetten in opportuniteiten voor humor, om de dingen die je zwaarmoedig maken te transformeren in dingen om je te verheugen. Het vervormt problemen tot puzzels en puzzels tot uitnodigingen voor verwondering en nieuwsgierigheid.”
Persoonlijk heb ik in ieder geval gemerkt dat deze hele C-periode een grote impact heeft op de speelsheid in mijn leven. Ik zoek dan ook dagelijks naar manieren om mijn eigen speelhonger te stillen en zo voor mezelf te zorgen. Ik wens jou dat ook van harte toe.


- 14 januari 2021 -


Benieuwd naar mijn aanbod? Neem een kijkje op mijn website.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page