top of page

Welkom nieuw jaar

Bijgewerkt op: 18 okt. 2023Allereerst een heel fijn, hartverwarmend en gelukzalig 2023 gewenst. Dat het jaar mag brengen waar je op hoopt, waar je van droomt en waar je (al dan niet stiekem) naar verlangt. Ik wens je veel speelse ontmoetingen toe en leuke verrassingen.


Sommige mensen gebruiken de jaarovergang om even bewust stil te staan, terug te blikken op het voorbije jaar en vooruit te blikken op wat komen zal. Daarbij formuleren ze vaak ook een persoonlijke wens of een intentie voor zichzelf. Persoonlijk doe ik al een tijdje niet meer aan 'goede voornemens' omdat ik het zo vreemd vind om 1x per jaar zoiets te formuleren. Wat ik wél fijn vind is om een woord te hanteren als thema-woord van het jaar. Ik ben daar dit jaar mee gestart en dat voelt heel fijn. Het idee van 'woord van het jaar' trok me direct heel erg aan. Een woord voor mezelf als een soort van kompas, een houvast om keuzes te maken, om richting te geven aan het nieuwe jaar en ook steun te bieden.

Ik wou het woord niet bewust kiezen maar eerder tot mij laten komen. En zo gebeurde het! Tijdens het douchen schoot het me ineens te binnen: GROEI. Wow, dat resoneerde meteen. Het idee om groei als thema-woord te hanteren gaf me instant een fijn gevoel. En voilà, zo geschiedde. Ik vind het fijn dit woord als anker mee te nemen in mijn rugzak het komend jaar, om alles vanuit de bril van 'groei' te zien. Ik mag groeien, zoals de natuur dat doet, op mijn eigen ritme en op mijn eigen manier. Geen goed of fout, geen onnodig duwen & trekken maar groeien vanuit mijn eigen kracht en eigenheid. Mmm.


Ik wens het je ook toe: een thema-woord dat je mag leiden het komend jaar. Verder op jouw pad. Als steun, als anker, als kompas om verder te groeien.- 27 januari 2023 -


Benieuwd naar mijn aanbod? Neem een kijkje op mijn website.


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page