top of page

Ontdek de podcast Mental Health Matters



Met veel plezier presenteer ik de nieuwe podcastserie Mental Health Matters. Mental Health Matters is een luchtige en oppeppende podcast die ik bij KU Leuven maakte voor en door jonge onderzoekers. De podcast is bedoeld om herkenbare vragen van onderzoekers te bespreken, variërend van 'hoe blijf je zelfverzekerd en veerkrachtig in een zeer competitieve wereld?' tot 'hoe creëer je een goede werk/privé balans?'.


In elk van de 8 afleveringen delen jonge collega-onderzoekers en professoren hun ervaringen en advies. Zelfs als je niet in de academische wereld werkt, kan deze podcast jou inspireren om je eigen mentale gezondheid te versterken.


Ontdek de verschillende afleveringen met inspirerende verhalen, getuigenissen, adviezen en praktische tips op de site van KU Leuven Healthy. Je kan naar de podcast luisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, ...


Een open gesprek over welzijn is belangrijk en loont! Laten we nieuwe gewoonten ontdekken om gezond en in een goede mentale conditie te blijven.



- 8 juni 2022 -


Benieuwd naar mijn aanbod? Neem een kijkje op mijn website.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page