top of page

Zie ons dansen!

Bijgewerkt op: 22 jul. 2022Zoveel mensen moesten het afgelopen jaar extra creatief zijn om hun artistieke ei kwijt te kunnen. Wij konden niet onbezorgd samen dansen & bewegen, dansworkshops vonden voornamelijk online plaats, ... Maar we bleven, desondanks, creatief.


Om het spotlicht te richten op alle mensen met een passie voor dans riep Danspunt de campagne Zie ons dansen in het leven. Vier weken lang, van 24 april t.e.m. 21 mei, zetten ze de danspassie en het verhaal achter de dansers in de kijker. De kick-off? Een wervelende dansclip met een groep heel diverse dansers, allemaal met één doel: tonen met hoeveel passie en met hoeveel dansgoesting ze straks naar buiten willen komen.Bovenstaande dansclip toont hoeveel dansdrang er is en laat de verbondenheid zien tussen dansers en makers, ongeacht stijl of ervaring. Met ambassadeurs Joffrey Anane (van danscollectief Osei Bantu, theaterproductie Malcolm X en gekend van De Slimste Mens ter Wereld) en Wim Vanlessen (voormalig principal dancer bij Opera Ballet Vlaanderen en public speaker), én een diverse groep van dansers, allemaal met heel veel dansgoesting.


Blij dat we binnenkort wel weer samen mogen spelen, bewegen en dansen. Ik kijk er samen met jou alvast naar uit!- 24 april 2021 -


Benieuwd naar mijn aanbod? Neem een kijkje op mijn website.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page